Postări

Fericire.

Imagine
Heeello tuturor!
Astazi am sa va vorbesc despre fericire. Cu totii incercam sa atingem la maxim acest sentiment nu-i asa? Insa ce facem noi defapt ca sa fim fericiti? Ce facem ca sa fim impliniti sufleteste?

Majoritatea considera ca fericirea se obtine cumparand-o. Ma refer la bunuri materiale, obiecte, haine, masini. Insa cat poate dura aceasta fericire? Aceasta fericire se hraneste cu perioade limitate, dupa care mereu apare sentimentul de nemultumire. Suntem constant nemultumiti, de situatia noastra materiala, de viata de cuplu, de monotonia pe care ne-o formam singuri. In loc sa cumparam lucruri scumpe si nesemnificative pentru prieteni, partenerul de viata sau chiar familie am putea oferi amintiri, clipe frumoase ori vacante de neuitat.  Collect moments, not things!Rasfatul cu care ne-am obisnuit nu ne face fericiti, iti trebuie putine lucruri pentru a fii fericit in schimb ai nevoie de simpla intelegere, de armonie si de persoanele importante langa tine. Fericirea nu poate fii cum…

Believe in yourself.

Imagine
Hello tuturor!
   Am decis sa dezvolt aceasta tema din sesizarile pe care le-am facut in ultima vreme in legatura cu increderea in sine a majoritatea persoanelor in care, din pacate ma incadrez si eu uneori.
Am observat la multi dintre voi ca, va plangeti mereu de aspectul fizic, ca sunteti complexati, sau ca sunteti nemultumiti de "nasul cârn" sau de "nasul turtit", de "urechile clapauge", "de sânii prea mici", "de picioarele prea groase" sau "strambe" etc.
             Cameron Diaz, Kristen Stewart si Selena Gomez au reusit sa devina faimoase chiar si cu sanii mici, au fani si multi barbati le admira.


https://www.divahair.ro/vedete/top_10_femei_cu_sani_mici_de_la_hollywood
Ideea e ca nu conteaza cum arăți, conteaza increderea pe care o ai in tine, conteaza caracterul si felul cum te comporti cu ceilalti, conteaza abordarea, ca atunci cand treci pe langa un caine trebuie sa fii curajos deoarece cainele simte frica.
Am avut si e…