Believe in yourself.

               Hello tuturor!

              Am decis sa dezvolt aceasta tema din sesizarile pe care le-am facut in ultima vreme in legatura cu increderea in sine a majoritatea persoanelor in care, din pacate ma incadrez si eu uneori.

             Am observat la multi dintre voi ca, va plangeti mereu de aspectul fizic, ca sunteti complexati, sau ca sunteti nemultumiti de "nasul cârn" sau de "nasul turtit", de "urechile clapauge", "de sânii prea mici", "de picioarele prea groase" sau "strambe" etc.

             Cameron Diaz, Kristen Stewart si Selena Gomez au reusit sa devina faimoase chiar si cu sanii mici, au fani si multi barbati le admira.
  



               Ideea e ca nu conteaza cum arăți, conteaza increderea pe care o ai in tine, conteaza caracterul si felul cum te comporti cu ceilalti, conteaza abordarea, ca atunci cand treci pe langa un caine trebuie sa fii curajos deoarece cainele simte frica.

              Am avut si eu o perioada in care imi doream operatii estetice, eram complexata da, poate ca aceste dorinte vin din gelozie, din dorinta de a deveni perfect.

              Ceea ce vreau sa subliniez este ca nu trebuie sa fiti perfecti ca acel cineva sa va placa, trebuie sa fiti voi insiva doar cu mai multa incredere si siguri pe voi, atata tot.

              Asa ca daca va simtiti singuri, sau aveti o zi proasta, nu va simtiti bine in pielea voastra, nu uitati sa va bazati pe voi insiva, sa fiti cei mai buni prieteni ai vostri, fara sa depindeti de nimeni, fara sa incercati sa va schimbati pentru nimeni, căci mai devreme sau mai tarziu cineva sigur va descoperi cat de minunati sunteti iar atunci defectele voastre vor fi neobservate!
             

             

    Parerile negative a celorlalti despre voi si criticile ar trebui sa va fie indiferente, trebuie sa va uitati mai intai la persoanele respective, sunt persoane care au facut ceva cu viata lor? Persoane care au reusit ceva, sau care sunt foarte buni in ceea ce fac astfel incat sunt in masura sa va critice? 

               Persoanele de genul acesta sunt categoric persoane complexate, fara pic de ocupatie, fara sa fie interesate de un subiect anume si sa se axeze pe el, pe viata si problemele lor. Asa ca nu va stresati sau sa va suparati din cauza unor astfel de persoane care mereu cauta defectele din viata vastra punandu-va intr-o lumina proasta încercând sa va strice reputatia.

                Mie mereu imi spuneau parintii când povesteam cu ei ca o sa ma întâlnesc des in viata cu acest gen de oameni fie in scoala, facultate sau la locul de munca, mereu si mereu o sa se gaseasca acel invidios care sa te traga in jos din rasputeri.

               Asa ca incercati sa fiti puternici si sa credeti in voi sa va iubiti in fiecare zi asa cum sunteti cu defecte astfel va vor iubi si ceilalti. Cum altfel sa te iubeasca ceilalti daca tu nu te iubesti?

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Fericire.